Bohdalka natočila pořádný doják! Co jí ale děsně štve a co nechce k narozeninám dostat?

 Celebrity 
07. dubna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Věřili byste tomu, že Jiřina Bohdalová za pár týdnů oslaví 85. narozeniny? Neuvěřitelné! Profimedia
Herecká legenda Jiřina Bohdalová oslaví za necelý měsíc neuvěřitelné 85. narozeniny. Nesmrtelná teta, jak se jí s nadsázkou v českém šoubyznysu říká, dostala k jubileu luxusní a netradiční dárek. Její dvorní režisér a scénárista Zdeněk Zelenka pro ní s Českou televizí natočil unikátní drama Každý milion dobrý, který je prý doslova dojákem. Co ale Bohdalka nemá moc ráda?

Televizní film byl pro novináře, kolegy i zástupce televize natolik silným příběhem, že někteří ze sálu odešli. Prostě to nevydrželi, vehnalo jim to slzy do očí. Jde prý o doják, který by od komindy nečekali, ač vědí, že herečka má na kontě i mnoho charakterních rolí, třeba Fanny.

"To mě těší, že Zdeněk mi věnoval jako dárek celovečerní film. Potěšilo mě, že je to dobré, respektive skvělé. Ne kvůli tomu, že tam hraju já, ale že ostatní jsou dobří. A to mě těší," svěřila se VIPstory.cz herečka, která patří k hereckým legendám a má za sebou stovky rolí v televizi, filmu i v divadle.

Ač má úctyhodný věk, je stále nesmírně vitální, aktivní, sama řídí auto a zvládá natáčení v televizi, zkoušku v divadle a večer třeba představení. "Je to pro mě takový pohon. Ta energie mě baví. A i když mě sem tam něco zabolí, tak na to zapomenu. Herectví je pro mě zkrátka jako droga," říká Jiřina Bohdalová.

Film, který natočila a Česká televize ho odvysílá 1. května, patří prý k mimořádným. A prý je jen škoda, že nejde o klasický film, který jde do kin.

"To je tak skvělé, že je vážně škoda, že tohle nejde do kina. Byl by to trhák a Jiřinka je v tom skvělá," nechali se slyšet lidé z televize, kteří viděli prezentaci díla v televizi.

Jak bude Bohdalka slavit své jubileum, nechtěla prozradit, ale oslava bude. "Je to tajný, je to tajný," svěřila se herečka. A taky prozradila, co tedy dostávat zrovna nemusí. "Ty řezaný kytky mě rozčilujou, protože to pak u mě vypadá jako na hřbitově. A taky ony dlouho nevydrží, za chvíli odejdou. Tak když kytku, tak v květináči," dodala pověstně spořivá Jiřina, která patří k nejlépe vydělávajícím herečkám u nás. Na svůj věk se necítí a věří, že za pět let uspořádá další velkou oslavu, a třeba dostane i další narozeninový film.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít