Nezvladatelný fracek z polepšovny! Takhle charismatického herce a nenapravitelného sukničkáře asi neznáte

 Celebrity 
25. března 2015 03:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nádherný chlap s okouzlujícím pohledem Facebook
Jedna z nejoblíbenějších a nejlépe placených hvězd Hollywoodu 60. let Steve McQueen je i třicet pět let po své smrti pro mnohé nedostižným a stále imitovaným vzorem.

Steve McQueen se narodil 24. března 1930 a daleko větší vliv než rodiče, měla na malého chlapce ulice. Budoucí idol dívek a žen měl v genech dobrodružství a jako dítě byl naprosto nezvladatelný. Jeho nejbližšími přáteli se stali členové pouličních gangů a kdoví, jak by to s mladým mužem dopadlo, kdyby ho matka nešoupla do polepšovny.

Sám Steve byl v dospělosti matce za tento počin vděčný a ústav, ve kterém byl převychován na "řádného" člověka do své smrti navštěvoval a finančně podporoval. Většinu svého jmění odkázal právě internátu. Jenže geny se vymýtit nedají a bouřlivá povaha provázela herce celým životem.

Miloval rychlá auta, motorky a samozřejmě ženy. Ty střídal jako na běžícím páse. I když byl herec třikrát ženatý, jeho milenky se počítají na stovky. Ale na druhou stranu, uznejte sami, kdo by se takovému fešákovi se spalujícím pohledem ubránil.

McQueena katapultoval mezi hvězdy western Sedm statečných z roku 1961, ale jeho majstrštykem se stal legendární snímek Motýlek z roku 1973. Zcela jistě by obohatil světovou kinematografii dalšími skvělými rolemi, ale měl bohužel na tomto světě vyměřen velmi krátký čas.

Lékaři mu diagnostikovali rakovinu plic a herec ji léčil poněkud nestandartním způsobem. Na klinice v Mexiku, kde mu byly podávány přírodní preparáty a zvířecí výtažky, které logicky nezabraly. I přes varování lékařů se na obskurní klinice v mexickém Juarézu nechal operovat. Zemřel den po zákroku, 7. května 1980.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47