Karel Gott vydal prohlášení o své vážné nemoci! Nové FOTO!

 Celebrity 
02. března 2016 19:20 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott vydal prohlášení o své nemoci!  TOP Star/Prima FTV
Zpěvák Karel Gott konečně promluvil o své zákeřné nemoci! Ukončil 6. chemoterapii a zdá se, že onemocnění ustoupilo! Na tuhle skvělou zprávu všichni čekali. A dočkali se. To, že je jeho stav lepší a nadějnější na celkové uzdravení, potvrdil zpěvák oficiálně na sociální síti. Večer se ukázal v pořadu TOP Star, značně pohublý, v klobouku, ale s úsměvem na tváři!

„Pan Karel Gott absolvoval v minulém týdnu na I. interní klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze poslední, šestou chemoterapii. Na základě průběžných výsledků po onkologické léčbě nádorové onemocnění ustoupilo,“ píše se prohlášení na jeho profilu.

Ještě se teď musí dva týdny počkat na další testy, které by měly ústup vážného onemocnění potvrdit!

Sám Mistr také nezapomněl poděkovat všem, kdo se o něj starali v nemocnici na Karlově náměstí!

"Rád bych poděkoval panu prof. Markovi Trněnému a celému jeho špičkovému týmu lékařů a sester, v čele se staniční sestrou Blankou Šilerovou, za naprosto profesionální a lidskou péči. Rovněž děkuji všem přátelům a příznivcům za povzbudivá přání, která mi po celou dobu mé nemoci velmi pomáhají. V příštích měsících mě čeká plánovaná a velmi důležitá rekonvalescence po náročné léčbě. Během následujících měsíců budu mít dost času přemýšlet a vymýšlet, čím bych mohl své příznivce ještě potěšit. Závěrem musím říci, že celou léčbu jsem zvládl díky velké podpoře mé rodiny, hlavně manželky Ivany.“ Váš Karel Gott.

Snad bude tedy vše tak, jak má být. Přesto, že zprávy jsou optimistické, onkologové varují, že nemoc není vlastně zcela vyléčena nikdy. Jen zaléčená! "Pacient se musí hlídat, musí docházet na pravidelné kontroly. Zde jde bohužel vždy nějaká šance, že se může onemocnění vrátit. A nebo taky ne. Situace Karla Gotta byla opravdu velmi vážná, ale je pozitivní, že léčba skutečně zabrala. To je velmi dobrá zpráva," dodal zdroj z nemocnice, kde se zpěvák léčí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum