Neskutečné! Bílá přestala truchlit po zesnulé mamince a tohle všechno teď dělá!

 Celebrity 
02. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lucie Bílá se v těchto dnech nevěnuje jen dokončení své nové desky, ale i dobročinné a zajímavé aktivitě! Facebook Lucie Bílé/L. Fronk
Když má ten největší smutek na duši, vrhne se do práce. A to naplno! Dokonce si, jak se zdá, zřídila malou manufakturu! Už několik měsíců vyrábí růžence. Ty bude prodávat. Peníze nepůjdou ani na její outfity, nebo nové auto, ale na dobrou věc. Jestli Slavice něco umí, pak pomoct ve správný čas. A do toho všeho dokončuje svou novou desku!

Je to pár týdnů, co se na vždy musela Lucie Bílá rozloučit s milovanou maminkou, která odešla po dvouletém utrpení, po dvou mrtvicích. Bolest ničím nezahladí, ale snaží se, aby myšlenky zaměstnávala jinak. I proto se, ještě za života maminky, Lucie rozhodla, že bude dělat věci, které mají smysl.

„Vyrábím růžence, které pak budu na svých koncertech prodávat a jejich výtěžek půjde na úpravy a opravy kostelů. A že jich je, které to potřebují,“ svěřila se před časem VIPstory.cz Lucie Bílá.

Nyní se Zlatá slavice vrhla doslova na stovky a stovky růženců, různě barevných, zdobených, větších i menších. A kromě toho na Slovensku, kde je pomalu více než doma, dotočila své nové CD.

„Poslední písnička nové desky je na svetě! Tohle je dárek, aby tu na mne kluci nezapomněli,“ napsala na sociální síť Bílá s fotkou navlečených různobarevných korálků.

Lucie nemá na srdceryvné truchlení čas. Smutek si řeší sama v sobě, ve své duši, ale ví, že tím nic nevrátí. Že musí fungovat dál. Pro svého tatínka, syna Filipa, přátele, ale hlavně fanoušky. A protože se blíží její jubileum a velký mega koncert Fifty Fifty v Bratislavě, má co dělat.

„Nemám moc volného času, ale využívám každou chvíli, abych pro vás vytvořila co nejvíce dekorativních růženců z korálků Swarowski. Dělám je s láskou a úctou k vám, ale i k Bohu, kterému mám za co děkovat. Moc jsem přemýšlela, jak to nejlépe udělat a myslím, že už vím,“ uvedla na svém facebooku.

Výtěžek z prodaných růženců půjde na opravy kostelů. Jak na Slovensku, tak i v Česku. Vždy si vybere jeden nebo dva a na ty budou peníze věnovány.

„Růžence budou k mání na mých narozeninových koncertech a výtěžek z nich půjde pražskému kostelu v Kyjích a bratislavskému kostelu v Podunajských Biskubicích. Obě dvě vzácné budovy mají bezmála 800 let. Růžence tak budou darem od vás i ode mě,“ dodala Lucie Bílá, která už například díky svým dvěma ročníkům Černobílých tour vydělala okolo půl milionu korun na pomoc klientům sdružených v Kontu Bariéry.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít