Neuvěřitelné! Krampolová zažije zásadní životní změnu! Tomu už snad nikdo ani nevěřil!

 Celebrity 
02. března 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana Krampolová se už nebude nudit. Bude pracovat a dělat prospěšné věci! Profimedia
Manželka herce a moderátora Jiřího Krampola Hanka půjde po mnoha letech do práce! Neuvěřitelné se stalo skutečností! Už se nebude nudit, sedět doma nebo bloumat Prahou jen tak s pejskem na procházkách. Bude užitečná a starat se o seniory.

Čtyřiapadesátiletá bývalá učitelka v mateřské školce je už mnoho let doma. Kdysi dělala manželovi alespoň účetnictví. Nakonec to vzdala a jen se nudila. Tomu je konec.

Krampolová má být předsedkyní spolku na pomoc seniorům. Například, pokud bude na některého z důchodců uvalena exekuce a podobně, s pomocí právníka poradí a pomůže.

„Jsem rád, že tu práci má. Moc!,“ říká Jiří Krampol, který už roky přemýšlel, jak ženu zaměstnat.

Po úrazu je v částečném invalidním důchodu, přesto něco dělat může. A tato činnost bude spíš administrativně poradenská. Hercova manželka má jen malou obavu z toho, aby se naučila s počítačem, který si teď musí koupit a začít pracovat s internetem. To doposud nedělala.

Vztah ke starým lidem má ona i její manžel. Už tím, že sám je senior a často kritizuje to, jak se i politikové ke seniorům nebo postiženým chovají a jak jsou mnozí na tom špatně. Hanka Krampolová tedy bude dělat záslužnou činnost.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít