Hana Vagnerová slaví čtyřicítku. Bezdětná herečka preferuje vztahy s cizinci

 Celebrity 
19. února 2023 11:11 / Mirka Malá
  1
📷
3 fotografie v galerii
Hana Vagnerová jde z role do role a také se věnuje modelingu Nextfoto
Herečka Hana Vagnerová oslavuje svoje čtyřicáté narozeniny, a to je obvykle čas na bilancování. Jde z role do role, zahraniční kariéra se jí povedla jen trošku, na rozdíl od svých kolegyň je bezdětná a loni přivezla do Prahy ukázat svého francouzského přítele.

Nicolas Escavi, pohledný Francouz, jehož povolání je tak trochu utajenou záležitostí a dost možná je víc dobrodruhem, než umělcem, je poslední cizinec, kterého si Hana Vagnerová pustila do svého života. Loni na podzim si ho přivezla i do Prahy, a protože se Vagnerová v poslední době hodně vrací ke své původní profesi, tedy modelingu, nafotili spolu také několik uměleckých projektů. Escaviho existence je ale tak trochu opředena tajemstvím, protože z jeho sociálních sítí je jasné, že má dvě malé dcerky. Jaký je ale jeho současný status, není jasné.

Hana Vagnerová, která začínala s modelingem už ve čtrnácti letech, se ještě o něco déle potýkala s anorexií a sama přiznala, že byly doby, kdy vážila jen 43 kilo. To se sice módnímu průmyslu líbilo, ale uznávanou herečku to málem stálo minimálně zdraví, ne-li život. A tak jí v době, kdy jí bylo jedenadvacet, pomohl její první přítel, kterým byl srbský režisér Marko Simić. S ním se Vagnerová dostala z nejhoršího, ale nakonec jejich vztah skončil v roce 2009. To už totiž Vagnerová začala být značně slavná díky seriálu Expozitura.

Pak se Vagnerová potkala se slovenským kameramanem Martinem Žiaranem, se kterým nakonec měla sedmiletý vztah. Často se spolu objevovali i ve společnosti, a dokonce byli tři roky zasnoubení. Jenomže svatba se nakonec nekonala a jejich vztah nabral hořký konec.

Stalo se to v roce 2018 a Vagnerová se rozhodla, že si vyčistí hlavu v zahraničí, kam odjela studovat herectví, a doufala, že by jí tam mohla potkat i hollywoodská kariéra. Ale nepotkala, i když nějaké kontakty si tam Vagnerová udělala a tu a tam se objeví v nějakém zahraničním filmu, naposledy v jednom islandském, a teď pracuje na filmu italské produkce. Roky ale běží a Vagnerová slaví čtyřicítku, má nového partnera, ale ten je obvykle tisíce kilometrů daleko.

Oblíbená herečka se tak raději soustředí na svoji kariéru. Částečně se vrátila k modelingu a hodně fotí, a protože o svých hereckých kvalitách už nemusí nikoho přesvědčovat, jde z role do role a může si vybírat. Ve vztazích ale nemá sklony k nějakým velkým experimentům a sama o sobě tvrdí, že je ve vztazích spíš konzervativní. Zda tedy francouzský dobrodruh Nicolas Escavi bude zrovna pro ni to pravé ořechové, je otázkou. Každopádně fakt, že je to zase cizinec, bere Vagnerová tak trochu s humorem. „To vůbec nemá žádný konkrétní důvod. Čeští kluci jsou skvělí, jen to tak vyšlo, že jsem opravdu s žádným nechodila. Přišlo mi to spíš úsměvné, když jsem si to uvědomila,“ prozradila před časem v rozhovoru pro Deník.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @trashgo_

Autorský článek, další zdroj: Instagram, Deník

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod