Slavný herec míří k soudu kvůli znásilnění! Hrozí mu "trest smrti"!

 Celebrity 
31. prosince 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bill Cosby jde před soud! Hrozí mu mnohaleté vězení, které pro něj může být i doživotní!  archiv
Ze znásilnění se bude před soudem zpovídat slavný americký herec a komik. Bill Cosby. Ve svých 78 letech pro něj jakýkoli trest žaláře může znamenat vlastně trest smrti, protože celu nemusí přežít! Čin, během nějž údajně omámil svou oběť alkoholem a drogami a následně ji sexuálně zneužil, se stal ve Filadelfii před 11 lety!

"Pan Cosby svou oběť přinutil, aby snědla prášky a pila víno. Následně nebyla schopna pohybu a pak ji sexuálně zneužil," řekl státní zástupce z Norristownu v Pensylvánii, kde soud bude probíhat.

K obvinění Cosbyho přistoupilo státní zastupitelství proto, že se v kauze objevily nové skutečnosti. Oběť si zřejmě vzpomněla na detaily a pak asi nechtěla, aby čin zůstal bez spravedlivého trestu. Kdyby se tak nestalo, v lednu by bylo vše promlčeno!

Už v minulosti neuvěřitelných 50 žen obvinilo herce veřejně z údajných sexuálních deliktů. Ani jedné z nich nedal soud za pravdu... Bill Cosby všechna obvinění odmítá a tvrdí, že vše je to vykonstruovaná snaha o pošpinění jeho osoby,
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008