Neuvěřitelný úspěch hvězdy seriálu Život na zámku. Tohle nikdo nečekal!

 Celebrity 
28. prosince 2015 11:15 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Herec Petr Rachert se dal na spisovatelskou dráhu a zažívá obrovský úspěch! archiv
Před skoro dvaceti lety vznikl seriál Život na zámku, který se stal tehdy hitem. Kromě Kateřiny Macháčkové, Kateřiny Hrachovcové, dnes Herčíkové, Tomáše Töpfera či Jiřiny Jiráskové, se hvězdou stal Petr Rajchert. Dnes zažívá další, nebývalý úspěch.

Na podzim vydal svůj první román Ruku na srdce, náhody neexistují. A čekal ho šok! V době, kdy se knihy zas tak moc neprodávají a nefrčí ani desky, jemu se daří.

"Chystáme už druhý dotisk, protože jak první várka tak i dotisk se okamžitě rozebral. Nečekal jsem to! Byl jsem taky osloven Audiotékou, zda bych příběh nechtěl převést do formy audioknihy. Okamžitě jsem souhlasil, už proto, že jsem si to mohl načíst sám," svěřil se VIPstory.cz Petr Rajchert.

Během zhruba dvou týdnů skoro pět set stránek načetl a ještě do Vánoc, než se vydal na natáčení další části cestopisného seriálu Bedekr, byla audiokniha hotová. "V lednu chystáme křest. Moc mě těší, že se to podařilo a jsem nadšený, že se můj román takhle líbí," podotkl herec, dnes spíš moderátor Dobrého rána České televize, Bedekru a také Českého rozhlasu, který má za manželku herečku Báru Srncovou. Tu diváci znají i jako Rampepurdu ze seriálu Bylo nás pět.

"Vánoce my teprve chystáme. Kvůli práci jsme je maličko posunuli a teď 28. prosince si je uděláme, protože každý máme z předchozího vztahu děti, tak abychom mohli být pohromadě," dodal Petr Rajchert, mimo jiné také jeden ze zakládajících členů legendární skupiny Chinaski.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum