Víme, co bude s luxusním domem po zemřelém Petru Hapkovi!

 Celebrity 
29. prosince 2015 11:15 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dům Petra Hapky na Okoři zatím čeká na svůj další osud archiv TV Nova
Geniální skladatel Petr Hapka je už více než rok po smrti. Zemřel v listopadu loňského roku ve svém milovaném, luxusním domě na Okoři. Co bude s nemovitostí, i s tou druhou, která mu v obci proslavené známou zříceninou?

"Prodá se to a podělí se dědicové. Není jich rozhodně málo a ani jeden nemá na to, aby vyplatil druhého a ostatní," prozradil VIPstory.cz zdroj blízký rodině.

Dům na návsi na Okoři s rozsáhlým pozemkem má hodnotu nejméně patnáct milionů korun. Přesto, že je po slavném skladateli, skvěle udržovaný a na lukrativním místě, prodat ho nebude asi jednoduché. Nemovitosti moc nejdou.

"Určitě bych ten dům mít sama nemohla, nezvládala bych se o něj starat a bude asi nejlepší, když se prodá a všichni se podělí," nechala se slyšet dcera Petra Hapky, zpěvačka Petra Hapková, která se poslední roky o Alzheimerem nemocného skladatele starala s jeho bývalou manželkou a také partnerkou.

Součástí dědictví v hodnotě zhruba sto milionů korun, jsou kromě peněz, starožitností a dalších cenností především autorská práva a ta budou dědicům vydělávat i v dalších mnoha letech.

Blízcí Petra Hapky by rádi, aby dům koupil někdo,kdo k němu bude mít vztah. "Bylo by hezké, kdyby tu třeba někdo udělal Petrovo muzeum. On by si to určitě zasloužil. Byl to báječnej chlap," řekla jedna z obyvatelek vesničky, kde dům nedávno prodal i herec Jiří Krampol.

Okoř je mezi umělci hodně oblíbená. Chatu zde má dlouhá léta například herec Vlastimil Bedrna, který sem jezdil se svou manželkou, herečkou a zpěvačkou Laďkou Kozderkovou. Jezdila sem odpočívat i zpěvačka Ljuba Hermanová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve