Bílá stráví Silvestra s mužem svého života! A budete se divit jak!

 Celebrity 
30. prosince 2015 03:59 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
S tímhle mužem stráví Lucie Bílá poslední den v tomto roce archiv facebook
Zpěvačka Lucie Bílá letos velmi pracovala. Ještě den před Štědrým dnem koncertovala. Svátky si užívala ve formě volna a návštěv příbuzných a přátel. A zatímco mnoho let pracovala i na Silvestra, letos tomu bude jinak. Poslední den v roce stráví s mužem svého života. A neuhádli byste jak.

Zlatá slavice se před pár měsíci rozešla s partnerem Petrem Makovičkou a to, že by do Nového roku představila novou partii, to asi nehrozí, přesto sama nebude.

"Silvestra strávím u televize se svým tatínkem v klidu a pohodě," nechala se slyšet zpěvačka, která zůstala ve svém "Orlím hnízdě", vile v Otvovicích za dvacet milionů korun vlastně sama.

Její maminka je po druhé mrtvici stále v sanatoriu, kde je o ni skvěle postaráno a zpěvačka za ní jezdí, jak jenom může. Syn Filip studuje v Písku filmovou školu a Silvestra stráví zřejmě s kamarády. A její bratr, který má s přítelkyní Adélou tříměsíčního syna Káju bude asi doma. Takže Bílé nezbývá, než si užívat klidu a pohody.

Po Novém roce se opět pustí do práce. Má zkoušet nový muzikál a chystat se na svůj dubnový, obří narozeninový koncert Fifty Fifty v Bratislavě. Ten pražský byl přesunut v O2 aréně až na podzim.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hvězdy se podělily se svými fanoušky o „nezapomenutelný piknik“

Styl

Skvělý asijský trik, díky kterému už nikdy rýži nerozvaříte

Dům a zahrada

Jak se důkladně zbavit zápachu močoviny v kočičím záchodě? Výborně zabírají ocet a soda