Michal Hrdlička je zoufalý! Co mu provedla jeho ex Borhyová?

 Celebrity 
29. prosince 2015 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michal Hrdlička se snaží být happy, ale ve skutečnosti mu do smíchu moc není facebook
Modýlek ze Sportovních novin na Nově Michal Hrdlička je docela zoufalý! Jeho bývalka, moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová ho drží pěkně zkrátka, alespoň co se týče jejich společné dcerky Lindy. A jak se zdá, možná se bude frajer ještě hodně divit.

Lucie, která je o deset let starší než její ex, s nímž má dcerku, bude chtít u soudu, který by měl rozhodovat o tom, kdo ji bude vychovávat, svěřit výhradně do své péče. Zřejmě s ustanovením, v které dny a kolikrát do měsíce si bude jako otec moct Lindu půjčovat.

"Lucka mu nechce dát nic zadarmo. Měl se chovat normálně a mohlo být vše jinak," řekla VIPstory.cz kamarádka Borhyové, která je přesvědčená, že moderátorka moderátorovi ještě pěkně zatopí.

Michal Hrdlička měl prý dokonce i zkažené svátky, protože dcerku neviděl. Lucie Borhyová mu ji nepůjčila, a tak s dárečky pro ní musí počkat. Možná až po Novém roce. Přitom se na sociální síti pochlubil dárečkem - růžovými holčičími šatičkami. Pro koho ale jsou, protože pro miminko asi těžko. Leda, že by je kupoval s tím, že do nich Linda doroste.

Kromě toho, kdo bude dítě vychovávat se bude u soudu řešit i výše výživného. A protože Borhyová není žádná chudinka, která se musí někoho o něco prosit, bude bezesporu chtít slušné alimenty, a ty se vypočítávají nejenom podle výše příjmu, ale i majetku.

Může se taky stát, že se tatínek, na jehož straně prý byla vina toho, proč se slavný pár rozešel, nedoplatí. Ale to vše se ukáže až v následujících týdnech.

"Soud vždy preferuje dohodu obou partnerů. Pokud není, pak přistupuje k rozhodnutí a z větší části je samozřejmě zvýhodněná matka," dodal pro VIPstory.cz renomovaný právník, který řadu let takové kauzy řeší.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve