Známá česká zpěvačka prchla z republiky!

 Celebrity 
31. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zpěvačka před Silvestrem prchla z Česka za teplem! archiv P. Mráček
Zpěvačka s jedním z nejsilnějších hlasů u nás prchla z republiky! Ne snad, že by emigrovala, protože nemá důvod. Petra Janů si jen jela odpočinout a nabrat sil do tepla. Až se vrátí, čekají jí malé koncerty a plesy, jako každoročně.

Málokdo by Petře Janů hádal, že už věkem překročila šest křížků. Vypadá pořád skvěle. Cvičí, zdravě jí a snaží se být v pohodě. Vánoce strávila na chalupě v jižních Čechách se sousedy a přáteli, ale před Silvestrem prostě utekla.

"Jedu si vyhřát kosti za teplem a hodlám si to ty dva týdny užít. Potřebuju to jako sůl, tenhle rok byl náročný, ale jsem spokojená," přiznala VIPstory.cz Petra Janů, která odletěla s kamarády na daleké Maledivy.

Jak sama doufá, uvidí tam velké divy, bude se koupat, opalovat a užívat sladké nic nedělání. Před časem přišla o otce, který zemřel, před lety o manžela Michala Zelenku. Ani to ji nezlomilo. Ba naopak, zdá se, že čím je zpěvačka zralejší, tím víc je odolnější.

Letošní druhou šňůru koncertů a dvakrát vyprodanou Lucernu s Věrou Špinarovou považuje za velký úspěch, ale ne za samozřejmost. "Jsem ráda za své fanoušky a všem přeji krásný nový celý rok a hlavně zdraví," dodala Petra Janů.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47