EXKLUZIVNĚ: Proč Karel Gott opravdu skončil v nemocnici? Neuvěřitelné zjištění!

 Celebrity 
09. listopadu 2015 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott podstupuje náročnou léčbu zhoubného onemocnění!  archiv K. Gotta
Celý národ se modlí za 39-ti násobného Zlatého slavíka Karla Gotta, který bojuje se zákeřnou nemocí na specializované Hematologické klinice na pražském Karlově náměstí. Zpěvák byl ale původně v IKEMu, kde byl také operován pro náhlou příhodu břišní. Právě na jejím základě přišli lékaři na to, že umělec trpí nádorovým onemocněním. Velké břišní problémy byly ale způsobeny možná něčím, čemu se snad ani nedá věřit!

Podle zákulisních informací trpěl Karel Gott prý akutním zánětem střev a patrně i neprůchodností. Musel mít delší dobu velké bolesti a problémy se zažíváním. Několik měsíců si jeho okolí začalo všímat, že hubne a je sešlý. Podle některých informací mu chirurgové dokonce údajně museli provést dočasný vývod. Jenomže příčinou je zřejmě podivný stravovací návyk.

Zpěvák se totiž podle některých informací zhruba čtvrt roku stravoval velmi zvláštně. Sám to před časem přiznal slovy: "My teď doma hodně jíme rýži a mořské plody." Jenomže už nedodal, že nová dieta je daleko drastičtější. "Já kdybych čtvrt roku jedl vše syrové, včetně masa, tak taky skončím zřejmě v nemocnici s akutním zánětem střev. Nechápu, že chtěl vůbec takto riskovat své zdraví. On, člověk, který jel pořád na plný plyn, potřebující energii, kvalitní stravu a uvěří nějaké dietě, kdy se jí drtivá většina věcí za syrova," řekl VIPstory.cz zdroj z Gottova okolí, který si nepřeje být jmenován.

Ona totiž takzvaná Raw food strava je hodně diskutabilní a kontroverzní. Zatímco zastánci "zdravého stravování" radí jíst syrové ryby, zeleninu a další věci, ale někdy i maso, či napůl syrové, tedy takzvané "médium" nebo v lehce upraveném stavu, odborníci, hlavně z řad lékařů se chytají za hlavu a velmi před tím varují!

"Nežijeme přeci před stovkami let, ani za dob mamutů. Nemáme tolik obranných látek a navíc třeba syrové maso, některé ryby můžou způsobit celou řadu velikých problémů, včetně salmonelózy, různých bakteriálních onemocnění, až třeba přes různé červy a podobně. Rozhodně se tohle nedá aplikovat na všechny, a pokud tohle někdo delší dobu podstupuje, měl by se zcela jistě bát o své zdraví," zní názor jednoho z odborníků.

Proto Gott hubl, měl zažívací problémy a údajně i střevní problémy, až ho to dovedlo do nemocnice a na operační sál. Na druhou stranu se paradoxně díky tomu přišlo na zhoubný Non-hodgkinův lymfom, který se nedá vyoperovat a šíří se mízními uzlinami.

Zpěvák už podstupuje první sérii velmi silné chemoterapie, která má za cíl, aby se přestalo nádorové onemocnění šířit dál do těla. Další cykly léčby budou mít pak úkol, aby se rakovina pokud možno zlikvidovala. Bohužel zde hrozí řada vedlejších příčin, od kolapsu různých orgánů, až po problémy se srdcem a podobně.

Podle některých zdrojů se také objevují různé "zaručené" zprávy jak probíhá Gottova léčba. Někteří hovoří o ozařování, jiní o chemoterapii, další zase o biologické léčbě. Někteří dokonce píší nesmysly o tom, že chemoterapie může být kontraproduktivní.

"V tomto stádiu je to jediná naděje, která může zabrat. A musí zabrat velmi rychle. Pokud po první druhé sérii u takových pacientů nezabere, je pak už velmi obtížné s takovým onemocněním bojovat. Snad právě u tohoto pacienta tahle, poměrně drastická léčba, která člověka vysiluje fyzicky i psychicky, zabere a vše půjde s nadějí na uzdravení," věří odborník na onkologická onemocnění.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve