Ilona Csáková a hned dva noví muži? Co s nimi dělá?

 Celebrity 
08. listopadu 2015 00:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ilona Csáková se svými kolegy - (vlevo) Danielem Hůlkou a Radimem Schwabem, s nimiž bude hrát v muzikálu Sibyla Profimedia
Ilona Csáková je dvojnásobná maminka a je šťastně zadaná, zdálo by se. Jenomže se okolo ní začali motat dva urostlí chlapi, s nimiž bude trávit stále více času! Má se snad její milý začít bát? Na štěstí jde o kolegy a kamarády z branže, a to v rámci příprav na nový, výpravný muzikál Sibyla, královna ze Sáby.

Na tiskovce k novému muzikálu, který se od března příštího roku bude hrát v pražské Hybernii, se Ilona Csáková předvedla s dvěma králi Šalamouny. "Budou se střídat, oba mají skoro dva metry a jsou moc fajn," chválila své kolegy Daniela Hůlku a Radima Schwaba zpěvačka, která byť nedostala úplně hlavní ústřední roli, rozhodně není zklamána.

Jak dosavadní Dracula Hůlka, tak i Fantom opery Schwab budou ale především se samotnou Sibylou a tu Csáková nehraje. "Hraju Latifu, chůvu Sibyly a na tu roli se moc těším, stejně jako na spolupráci se svými kolegy a kamarády," svěřila se Ilona.

O roli Sibyly, známé vědmy se budou střídat jak známá muzikálová herečka a zpěvačka Eva Burešová, tak i její kolegyně Eliška Ochmannová.

Sám Daniel Hůlka, který hraje krále Šalamouna se smál, když říkal, že jeho hrdina měl za život více než 600 žen a on že ho určitě překonal. Jestli to je, nebo není pravda, je otázkou. Kromě Libušky Vojtkové, s kterou byl krátce ženatý, měl románek například se SuperStar Šárkou Vaňkovou, nebo také některými dalšími kolegyněmi. Teď je prý nově a šťastně zadaný a pro svou přítelkyni chce místo starého domu v Jevanech vybudovat dům nový.

Jeho kolega Radim Schwab, který je oficiálně nejvyšším evidovaným českým zpěvákem je prý single a do chomoutu se zatím nechystá. "Co ale chystám, je několik adventních a Vánočních koncertů. V Praze to například bude 9. prosince v Betlémské kapli s hudebním tělesem a mými hosty. A pak se vrhnu už jen na zkoušení Sibyly. Moc se na to těším," podotkl představitel Fantoma opery, kterého bude samozřejmě hrát i nadále.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47