Zatím poslední SuperStar předvedla první klip! Jak se vám líbí?

 Celebrity 
07. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
Sabina Křováková, vítězka předposlední soutěže SuperStar má svůj první klip! archiv S. Křovákové
Dva roky a čtyři měsíce. Tak dlouho uběhlo od jejího vítězství v pěvecké soutěži SuperStar. A i když ji její fanoušci a management již řadu měsíců tlačili do natočení jejího prvního videoklipu, ona si chtěla dát načas. A stálo to za to! Zpěvačka Sabina Křováková natočila klip ke svému hitu Louky, pole, lán z jejího debutového a zcela autorského alba Sirkama a nejde o odfláknutou práci.

Sabina a její tým dopředu promysleli každý detail. „Videoklip jsme natáčeli na louce poblíž Milevska. Natáčení trvalo celé dva dny. První jsme strávili na louce, druhý jsme natáčeli scény v pokoji,“ svěřila se Křováková, pro kterou to byla první zkušenost s natáčením.

A hned na vlastní kůži poznala, že není vše takové, jak to vypadá. „Ač to možná z klipu není znát, byla už docela zima. Takže při zpáteční cestě do Prahy jsem už smrkala a řádně jsem natáčení odmarodila,“ svěřila se zpěvačka, která ale jedním dechem dodává, že to stálo zato.

Možná i proto, že si v klipu zahrála se svým dlouholetým kamarádem Petrem Molem. „Ani jeden nemáme zkušenosti s herectvím, ale možná tím, že se tak dlouho známe, tak se nám spolu hrálo hezky a šlo to tak nějak přirozeně. Natáčení bylo hrozně fajn, byla sranda a všichni jsme si to užili. Měla jsem na starost občerstvení, takže jsem ty dva dny do noci dělala tousty a sendviče. Takový catering "Sabina". Byla to sranda,“ směje se Sabina, která za celý klip vděčí Josefu Kašparovi

„Sestavil tým lidí, napsal scénář a pak se chopil režie. Patří mu mé díky,“ ukončila Sabina, která vloni byla také předskokankou Lucii Bílé na jejím druhém Černobílém turné.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve