Titul v soutěži krásy přinese nejen radosti... Vicemiss poodhalila zákulisí modelingu

 Celebrity 
06. listopadu 2015 19:59 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kmotrou knihy se stala Eliška Hašková Coolidge Archiv Evy Čerešňákové
Kniha poodhalující prostředí soutěží krásy a cestu za snem, jejíž autorkou je Česká Vicemiss 2007 Eva Čerešňáková, byla vypuštěna do světa. Slavnostní křest si nenechalo ujít mnoho jiných držitelek titulů krásy a přišly Evu a její literární dílo do hotelu The Mark osobně podpořit. Kmotrou knihy, kterou Eva psala dva roky, se stala odbornice na etiketu paní Eliška Hašková Coolidge.

„Je pro mě zatím velký nezvyk, když se mě druzí ptají, jak se cítím jako spisovatelka. Podařilo se mi napsat a vydat knihu, ale s tím, že mě někdo nazývá spisovatelkou, se budu nějakou dobu sžívat. Zkrátka mi to zatím není vůbec vlastní,“ směje se Eva, která působí především jako moderátorka a manažerka.

V knize MISS, sny vs. realita poodhaluje Čerešňáková život držitelek titulu krásy včetně úskalí, která ona či jiné dívky zažily. „Vyzkoušet si národní soutěž krásy byl v mládí můj mnohaletý sen, který se mi splnil. Ale nebylo to hned ani okamžitě. A právě o té cestě za snem a rozdílech, jak jsem si vše vysnila a jaká byla realita, vyprávím ve své knize. Postupem času jsem totiž zjistila, že i mé kamarádky potkalo mnoho překvapení, nečekaných chvil a veřejnost vidí jen pozlátko a má o životě missek hodně zkreslené představy. To, že jsme zažily nejen smích, ale i těžké chvíle a slzy ví jen málokdo,“ uvádí k obsahu knihy vicemiss.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve