Dáda Patrasová řekla dost! Udělala něco, čemu málokdo věřil!

 Celebrity 
07. listopadu 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dáda Patrasová už nechce být ta druhá, ta podváděná. Proto praštila do stolu a řekla dost! Profimedia
Pomyslný pohár trpělivosti přetekl. Herečka a zpěvačka Dáda Patrasová třískla do stolu a řekla dost! Podala žádost o rozvod! Odmítala totiž snášet další nevěru, které se její manžel Felix Slováček dopouštěl s výtvarnicí Lucií Gelemovou. Jak se zdá, herečka svého saxofonistu může připravit o pěkný balík peněz!

Skoro týden už leží žádost o rozvod na soudě pro Prahu 10, což znamená, že to Patrasová myslí vážně!

"Dala Felixovi ultimáta několikrát. On má pořád pocit, že je to vlastně v pořádku, že může mít manželku a zároveň milenku, jenomže z Dády dělal trochu hlupáka a to se jí přestalo líbit," prozradila VIPstory.cz jejich společná známá.

Zatímco Patrasová se nechce k rozvodovým záležitostem vyjadřovat, Slováček kolem sebe šíří auru nevinnosti a prohlašuje: "Já se rozhodně rozvádět nechci a nebudu."

To bude v tomto případě problém. Pokud se totiž manželé nedohodnou, může se rozvod vléct několik týdnů, měsíců nebo dokonce roků. Především pak kvůli majetkovému vypořádání. Dům na Vinohradech v hodnotě 40 milionů korun je psaný na oba. Chalupa v Českém ráji nejspíš stále taky. A Patrasová mu rozhodně nic nedaruje, takže, když už, tak už. Může se stát, že Felix přijde nejenom o manželku, rodinu, ale ještě hezkých pár desítek milionů.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve