Je Leoš Mareš na dně? Co se to s ním děje? Prý mu nějak nestoupá...

 Celebrity 
19. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Leoš Mareš se svou taneční partnerkou je Katarína Štumfová. Moderátor vypadá spokojeně, ale prý mu ve skutečnosti klesá sebevědomí Profimedia
Zdá se být úspěšným, bohatým a velmi sebevědomým mužem, jenomže právě to poslední moderátorovi Loši Marešovi nějak začíná scházet a spíš mu klesá, než stoupá. Alespoň o tom mluví někteří lidé ze štábu, který připravuje taneční reality show StarDance, kde Leoš účinkuje.

"Je poslední dobou hodně vynervovaný, Pořád se ptá, jestli něco nezkazil, jestli nepůsobil hloupě, nepřirozeně, nebo zda vypadá dobře. Kde je jeho mnohdy až tolik přehnané sebevědomí," říká členka produkce v České televizi. Tam sice tančí skvěle, ale sám není se sebou příliš spokojen.

Možná je to tím, že Leoš už není nejmladší. Zatímco před deseti lety bral všechno jako samozřejmost, měl energie a sil na rozdávání a neuvědomoval si tolik různá rizika, teď vše, včetně života bere víc vážně a proto možná ty obavy.

"Leoš působí tak, že je pořád nad věcí a nic není problém. Je ale vidět, jak je strhaný, unavený a hodně se musí v mnohém přemáhat. Asi má nějaké starosti," myslí si další známý.

Na Mareše je toho moc. Ranní show v rádiu, schůzky, podnikání, odpolední natáčení talk show, různé moderovačky a podobně a do toho se musí ještě věnovat přítelkyni. To je na jednoho trochu moc.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod