Tenhle fešák je synem první televizní Popelky

 Celebrity 
19. října 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Hrušková se svým nejstarším synem, hercem Zdeňkem Rohlíčkem archiv foto/facebook Petr Mráček
Je mladý, talentovaný, je herec a je synem první Československé televizní Popelky Evy Hruškové. A dámy pozor, Zdeněk Rohlíček je svobodný. Manželka známého herce Jana Přeučila je maminkou ještě dalších dvou mladíků.

Zdeněk, který ještě do nedávna hrál v divadle v Plzni, je ze tří dětí Evy Hruškové nejstarší.

"Teď přešel do Prahy a věnuje se své profesi, herectví. Je moc hodný a šikovný. Myslím, že se mi všichni kluci povedli," prozradila Hrušková.

Mladší Vojtěch a nejmladší Pavel. se věnují produkci a filmařské oblasti z té technické stránky. Zatímco dva synové už vylétli z hnízda,jeden z nich bydlí s Hruškovou a Přeučilem v jejich rozlehlém vinohradském bytě.

"My jsme vyměnili byt na patře. Náš původní, obrovský za ten menší, taky poměrně prostorný, kde jsem já bydlela s kluky a mým bývalým manželem, ještě než jsme začali s Honzíkem společně žít. Teď jsem se tak vrátila na původní místo," podotkla Eva Hrušková.

Hrušková by dnes jinak byla maminkou čtyř dětí. Když jí bylo dvacet sedm let přišla v sedmém měsíci těhotenství o holčičku. Tři kluci, které měla poté, jí ale vše vynahradili. Dnes fungují jako jedna velká rodina a její manžel Jan Přeučil vzal všechny tři kluky první Popelky za své.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47