Stále vdaná česká kráska je zbouchnutá a čeká dítě se svým milencem. Nešťastnou shodou okolností opět s neskutečným pracháčem!

 Celebrity 
17. října 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Alena Šeredová a její nový přítel Alessandro archiv
To nadělila Alena Šeredová svému manželovi pořádné překvapení Dlouho se o tom pouze spekulovalo, nyní konečně zprávu potvrdila italská média. Stále ještě manželka italského fotbalisty Gigiho Buffona modelka Alena Šeredová je potřetí těhotná! Otcem dítěte by měl být současný milenec modelky Alessandro, se kterým Alena chodí už nějaký ten pátek. Jedná se o dědice automobilky Fiat, tedy finančně strádat Alena určitě nebude. Majetek následníka trůnu se odhaduje na 50 miliard korun a bývalá vicemiss České republiky může těšit na život v opravdovém luxusu.

Rozvod s manželem by se měl ovšem dostat na pořad dne co nejdříve. Pokud by se dítě narodilo do současného stavu, musel by otcovství skutečnému otci dítěte přiřknout soud. Italská brankářská jednička Gigi Buffon se rovněž stane potřetí otcem. Matkou dítěte ovšem není jeho manželka Alena, nýbrž jednačtyřicetiletá milenka Ilaria D'Amico. S českou modelkou má syny Luise a Davida.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve