Na konec roku Adriana Sklenaříková asi nebude ráda vzpomínat. Přišla nejen o manžela, ale také o práci v televizi

 Celebrity 
03. ledna 2023 09:39 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Adriana Sklenaříková bude žít i po rozchodu s manželem ve společné domácnosti France 2 / volný zdroj
Konec roku pro slovenskou modelku Adrianu Sklenaříkovou rozhodně nebyl ničím, na co bude jednou ráda vzpomínat. Jen dva dny po Štědrém dnu oznámila na sociálních sítích, že se rozchází s manželem a teď ještě na povrch vyplavaly informace o tom, že o její služby francouzská televize už nestojí.

Adriana Sklenaříková si ale velké vrásky dělat nemusí. Když sice se svým manželem Aramem Ohanianem, se kterým má dceru Ninu, oznamovala konec jejich dvanáctiletého manželství, okamžitě všechny logicky napadlo, že se v novém roce začnou rozvádět. A to ještě letos v únoru společně i s dcerou oslavovali karneval v Nice. „Se sevřeným srdcem píšu těchto pár řádků. Bylo to 12 nádherných let, které jsme spolu prožili. Těšila jsem se z každého momentu našeho vztahu. Nikdy jsem se nesmála víc než s tebou. Náš příběh byl nádherný a tak moc jsem ho milovala. Navzdory tomu jsme se dnes oba rozhodli jít každý vlastní cestou. Láska nikdy nezhasne! Dal jsi mi nejkrásnější poklad - naši Ninu. Navždy zůstaneš mým pokladem,“ napsala o Vánocích modelka na svůj instagramový účet.

Jenomže on žádný rozvod nebude. Ve skutečnosti už zkrátka jen Sklenaříková a Ohanian nebudou žít jako manželé, nicméně to dokonce vypadá, že oba budou i nadále pobývat v Maroku, kde žijí převážnou část roku, a to dokonce ve společném domě, aby jejich dcera měla stále oba rodiče. Dokonce se mluví i o tom, že Ohanian tam hodlá rozšířit svoje podnikatelské aktivity.

Manžela tedy bude Adriana Sklenaříková vídat stále a často, tím spíš, že už nebude trávit tolik času ve Francii. Rovněž po dvanácti letech tam na konci roku totiž přišla o lukrativní práci pro televizi. Dlouhé roky tam uváděla pořad s názvem Výjimečné schopnosti lidského těla, který vysílala veřejnoprávní stanice France 2. A televize oznámila, že s pořadem je konec. Nejsou už totiž další témata.

Ve francouzské státní televizi má ale Adriana Sklenaříková dobré jméno. Nedávno televize také vysílala romantický seriál s názvem Můj sen s Adrianou. Jeho ústřední postavou je úspěšná a krásná žena, kterou ztvárnila samozřejmě Sklenaříková. A zamiloval se do ní mladík, který je obyčejným prodavačem květin. A tak se údajně slovenská modelka, která se modelingu už dávno nevěnuje, údajně o práci bát nemusí. Televize prý pro ni hodlá vymyslet nový magazín. Než se tak ale stane, mají Slováci naději, že se Adriana Sklenaříková objeví i na jejich obrazovkách. Slovenská televize totiž letos chystá další ročník taneční soutěže, kterou u nás známe pod názvem Stardance a třeba se jí podaří „volnou“ Adrianu angažovat.

Každopádně to pro Adrianu Sklenaříkovou nebyl zrovna růžový konec roku. Jedenapadesátiletá kráska má za sebou už druhé neúspěšné manželství, i když to s Ohanianem vydrželo o dost déle než to první. Tehdy, to bylo v roce 1998, potkala Sklenaříková v letadle francouzského fotbalistu Christiana Karembeua a ještě v témže roce se za něho provdala. Ale už na jaře 2011 veřejně přiznala, že se rozvádějí. Byla za tím údajně fotbalistova velká žárlivost. V červnu 2014 se Sklenaříková provdala za arménského podnikatele Arama Ohaniana poté, co s ním chodila tři roky. V roce 2018 se jim narodila dcera Nina a společně také vybudovali v Maroku luxusní hotel.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Adriana Ohanian Sklenarikova (@adrianakarembeusklenarikova)

 

Autorský článek, další zdroj: Instagram, Sarm

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47