Krainová předvedla líbačku se ženou! To jsou tedy věci!

 Celebrity 
17. října 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vášnivá líbačka dvou modelek - Koho, že to Simona Krainová poctila téměř francouzákem? instagram
Topmodelka Simona Krainová se nezdá, ale je to možná žena mnoha tváří. Anebo ráda provokuje. Takovou líbačku, jakou předvedla, tu si nevymyslí ani nejlepší scénárista. Jenomže, takhle byla navíc se ženou. Kdo je ta druhá?

Pohled na dvě ženy, které se líbají, je pro mnohé muže doslova pohled pro Bohy. Vášnivý francouzák uštědřila svojí kolegyni z branže Pavlíně Němcové. Rozhodla se snad zkusit, jak chutná ženský polibek?

Ke všemu tenhle sexy snímek umístila na sociální síti a tím strhla pozornost tisíců lidí. Dobře ví, jak moc je to silné médium a rozhodně nemá problém ukázat něco ze svého soukromí!

Modelka Pavlína Němcová se kromě modelingu věnuje také navrhování šperků a právě Krainová je tou, která tyto ozdoby s velkou radostí nosí.

A zřejmě z nové kolekce Gioia by Pavlína Němcová dostala nějaký dáreček, protože takovýto vášnivý polibek od Krainové rozhodně není zadarmo! No a manžel Simony Krainové Karel Vágner mladší musí mít radost, protože se s touto pořádně horkou fotkou pochlubil na sociální síti i on sám!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty