Drsný pád slavného českého hokejisty! Je z něj bezdomovec a navíc ho vyrazili z práce

 Celebrity 
17. října 2015 11:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Čechmánek neprožívá nejlepší období ČT
Že je život někdy jako na houpačce si na vlastní kůži vyzkoušel bývalý hokejový brankář a olympijský vítěz Roman Čechmánek.

Naivita spojená s naprostou nezkušeností ho nejdříve dostala do kolen finančně. Kdyby se držel toho, co umí, mohl si dnes královsky užívat. Za svoji hokejovou kariéru působil v nejbohatších klubech Evropy i NHL a přišel si odhadem na čtvrt miliardy korun, což není úplně tak málo. Jenže podle vzoru některých svých kolegů začal podnikat s pochybnými rádci v zádech a stihl tak prakticky všechno rozfofrovat. Nedávno skončil jeho majetek v dražbě a přišel i o střechu nad hlavou. Teď čelí Čechmánek dalšímu problému. Vyhodili ho z práce!

Čechmánek působil u hokejistů ve Vsetíně jako asistent u mladšího dorostu, trenér juniorky a kouč brankářů. Jenomže po roce se bývalá klubová brankářská jednička se svým někdejším klubem rozešla. Vsetín neprodloužil Čechmánkovi smlouvu. Zlatý medailista z Nagana tak vlastně skončil na dlažbě. A to v době, kdy peníze nejvíc potřebuje.

Většinu brankářova majetku koupil král hazardu, senátor a majitel firmy Synot Ivo Valenta. Čechmánek tak musí podepsat nájemní smlouvu, aby vůbec mohl bydlet ve svém vlastním domě. Jinak by z něj byl opravdu pravý a nefalšovaný bezdomovec.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve