Krásná tvář ale prohnilé srdce ďábla! Charismatický herec byl zhýralý proutník, který měl posteli nespočetné množství mužů i žen!

 Celebrity 
15. října 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hvězda na hollywoodském chodníku slávy. Flynn je jednou z 2400 celebrit Shutterstock
Australský herec Errol Flynn se stal přes noc slavným vlastně díky náhodě. Když studio Warner Brothers hledalo náhradu za odřeknuvšího Roberta Donata, angažovali Flynna pro hlavní roli Petera Blooda v adaptaci slavného románu Rafaela Sabatiniho, Captain Blood. Na herecké nebe ho pak s definitivní platností katapultoval slavný film Dobrodružství Robina Hooda, kde brilantně ztvárnil postavu veselého zbojníka ze Sherwoodu.

Ovšem jeho vlastní život je hrdinstvím a dobrodružností Flynnových postav na hony vzdálen. Herec byl nestydatý požitkář a nenasytný holkař. Byl pověstný svými pitkami, aférami a nezměrným užíváním si všeho druhu. Celkem třikrát byl obviněn ze znásilnění. Flynn měl tři manželky, čtyři děti a nespočet milenek a milenců.

Poslední léta herec trávil na své jachtě ukotvené v jamajském Port Antoniu a pracoval na své autobiografii. Ta vyšla po jeho smrti v roce 1959 a stala se literárním bestsellerem. Z finančních důvodů však musel Flynn jachtu prodat a odstěhoval se do Vancouveru. Zde byl 14. října 1959 v hotelovém pokoji nalezen mrtev. Bylo mu pouhých padesát let.

Do puntíku tak naplnil své oblíbené heslo: „Zamýšlím prožít první polovinu svého života a nestarám se o zbytek.“
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008