Hrušínský a Šplechtová zešíleli? Co se jim to stalo?

 Celebrity 
15. října 2015 10:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jan Hrušínský a Miluše Šplechtová. Zešíleli snad? Jejich dcera je z toho u vytržení! Všechno je ale jinak, než jak se na první pohled zdá facebook J. Hrušínského
Herecký pár Jan Hrušínský a Miluše Šplechtová si před pár lety prošel krizí kvůli údajnému záletu principála Divadla Na Jezerce. Dnes je vše zalité sluncem a Miluše stála při Janovi v nedávné době, kdy měl vážné zdravotní problémy. Dnes si dokáží ze života udělat legraci a berou ho s nadhledem. A k tomu všemu stíhají i další věci.

"Když máme čas a chuť, sedneme do auta a jedeme na chalupu do jižních Čech," svěřila se Šplechtová s tím, že je to místo, kde s manželem a celou rodinou naberou energii do další práce.

Na chalupě u Stráže nad Nežárkou jsou jako doma. A protože se blíží zima, muselo myslet i na otop. Takže společnými silami nasekali dříví. Jinak pracují na zahradě, jezdí na výlety, paní domu vždy a ráda něco dobrého uvaří a upeče a pán domu zase čte a píše scénáře, vyřizuje agendu. A protože jejich dcery mají už své partnery, prázdno tu rozhodně nikdy není.

Když je čas na společnou fotku, Hrušínští neváhají a klidně si udělají jedno "selfie" s pěkným šklebem. Proč si ze sebe neudělat legraci. O tom ten život přeci je.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím