Šílenství na Nově! Borhyová dala kopačky nevěrníkovi Hrdličkovi, Čermák přítelkyni před svatbou?

 Celebrity 
15. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vztah těchhle dvou je už minulostí. Za vším je prý zásadní nevěra Hrdličky, kterou prostě Borhyová nepřenese přes srdce archiv Nova
Dva fešáci a oba sporťáci z Novy jsou sólo. Michala Hrdličku poslala jeho přítelkyně a matka jeho dítěte, krásná a oblíbená moderátorka Lucie Borhyová kvůli údajným častým nevěrám k šípku. Naopak jeho kolega Martin Čermák poslal do pryč svou přítelkyni Kristýnu! Zešíleli tam snad všichni, nebo je televizní zákulisí začarované?

Všichni sice hovoří o rozchodu metrosexuála Michala Hrdličky a Lucie Borhyové jako o šokujícím, ale každý, i průměrně inteligentní šimpanz dávno věděl, že to jednoho dne přijde a nebude to trvat dlouho.

"Každý tady věděl, jakej š*****c Michal je. Co před ním neuteklo, to dostal. Chodil do baru ke Kozičkám ale i na další místa. A Inna Puhajková v tom tedy rozhodně není. To může napsat jedině hlupák, který o tom nic neví. S Innou jsou jen kolegové, a právě proto, že ona ví, jaký Hrdlička je, nikdy by se s ním nespustila. Má svého přítele a toho fakt miluje," napsala VIPstory.cz známá obou kolegů.

Borhyová už před časem začala údajně tušit nevěru svého milovaného přítele, který má postavu Adonise. Nevěřila tomu. Namlouvala si, že jsou to pomluvy a někdo chce jen uškodit jejich lásce. "Když jí pak chodily anonymy a lidi ji to říkali, byla na vážkách. Pak to ale zjistila sama a bylo po lásce," prozradil společný známý Lucie a Michala. Ten se odstěhoval ke svým velmi bohatým rodičům zpět do svého bývalého dětského pokoje.

Neštěstí je, že Borhyová teď zůstala s dvěma dětmi sama. Každé má s jiným mužem a ani jeden nebyl ten pravý. To Martin Čermák měl svou partnerku vyhodit z bytu, což není prý pravda, ale rozloučili se koncem léta s tím, že ji důrazně požádal, aby se odstěhovala. A to přitom podle všeho měli před svatbou. Respektive vážně uvažovali, že se brzo vezmou.

Kdo z českých slavných párů se rozejde teď do třetice všeho dobrého a zlého?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47