Druhý pohřeb Jiřího Krytináře! Pro hosty to byl šok!

 Celebrity 
16. října 2015 03:02 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Pohřeb Jiřího Krytináře byl netradiční. Rozloučení se konalo jen s urnou Profimedia
Začátkem týdne se uskutečnil v Jablonci nad Nisou pohřeb zesnulého herce Jiřího Krytináře pro rodinu a nejbližší přátele. Včera se uskutečnilo veřejné rozloučení pro kolegy a známé. Jaký byl ale šok, když smuteční hosté vešli do obřadní síně Strašnického krematoria.

Místo rakve na katafalku byla na stojanu ve tvaru kříže jen urna v ozdobném obalu s popelem nejmenšího českého herce.

"Po pohřbu v Jablonci byla rakev převezena hned do Prahy a tam byl Jirka zpopelněn. Takhle si to přála rodina," prozradila VIPstory.cz rodinná známá s tím, že příbuzní už nechtěli tryznu s rakví, ale pouze urnou.

Na poslední rozloučení přišli kromě manželky a dcery, které se ho před lety zřekly kvůli jeho alkoholovým, sexuálním a gamblerským eskapádám, ale nakonec mu vystrojily důstojný pohřeb. Dorazili ale i herci, například herci Antonín Hardt, Zdeněk Žák, ale třeba producent Pavel Pásek společně se zkrachovalým producentem a hercem Jiřím Pomeje.

Ten se hned na úmrtí Krytináře přiživil. Protože nejmenší český herec stihl před smrtí dopsat svou druhou knihu, teď čeká na vydání.

"S Pavlem Páskem křest uspořádáme a postaráme se o to, aby se peníze dostaly k jeho rodině," nechal se slyšet Jiří Pomeje, který je mužem v domácnosti a peníze vydělává jeho žena Andrea, která pracuje dýdžejka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008