Odhaleno: Krytinář byl prý rapl a alkoholik! Pohřbí ho vůbec někdo?

 Celebrity 
02. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
S nahotou neměl Krytinář problémy! Dokonce se opilý měl obnažoval před dětmi! Na fotce je nahý v lázních! Profimedia
Tento týden odešel náhle nejmenší český herec Jiří Krytinář. Ač hrál celý život role, které mu osud dal do vínku, protože měříl pouhých 124 centimetrů, v soukromí moc nehrál. Byl prý zvláštní. Chvíli rapl, poděs, alkoholik, pak zas citlivý a věřící katolík.

Jeho dcera Jana se ho dokonce před časem zřekla, protože se opila na dětské akci a obnažoval se. Kauza, která vyšla na světlo světa zamávala s rodinou. Jeho manželka, která se za něj styděla až na půdu, se od něj odstřihla. Krytinář se přestěhoval do Jablonce nad Nisou, kde žil sám.

"Měl milenku Olivii Žižkovou. Taky zvláštní, ale prostě Jirka byl hodně nevyzpytatelný člověk. Chlastal, pařil, hrál bedny. Pak byl zas v klidu, chodil do kostela, modlil se. Asi to s ním rodina neměla lehké," řekla jedna z jeho kolegyň s tím, že když se maličký Krytinář opravdu naštval, lítaly třísky a lidé raději z jeho okolí odcházeli.

Krytinář zemřel ve svém bytě ve věku 68 let na plicní embolii. Jeho zdravotní stav byl špatný kvůli jeho životosprávě. Záchranka, která přijela k němu domů se ho snažila oživit, ale marně. Pohřeb bude mít Jiří Krytinář nejspíš v Jablonci v kostele, protože byl věřící. Před smrtí se stihl s dcerou Janou usmířit a odpustila mu i jeho žena, která nyní údajně drží smutek.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47