Mlží Jiří Bartoška? Udeřila znovu rakovina?

 Celebrity 
27. září 2015 04:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Bartoška a jeho pověstná cigareta! To, že během vážného onemocnění nepřestal kouřit není zrovna dobré znamení Profimedia
Herecký bard, charismatický Jiří Bartoška získal včera spolu s dalšími osobnostmi stříbrnou pamětní medaili Senátu. To slavnému herci udělalo radost. Co mu ji ale kazí je zřejmě strach z další chemoterapie. Jak to se slavným Barťákem doopravdy je?

Jak VIPstory.cz před časem jako první informovalo, po léčbě koncem minulého a začátkem letošního roku nemá Jiří Bartoška, který onemocněl zhoubným nádorem mízních uzlin v mezihrudí. Zatímco některá média zcela nesmyslně uváděla, jak se herec zázračně uzdravil, realita je nespíš jiná.

"Každý, kdo onemocní tímto typem zhoubného nádoru, není nikdy vyléčen zcela. Může se "vyléčit", ale hlídat to. Jenže pan Bartoška nepřestal prý vůbec kouřit a to už je divné. Toto nezakazujeme hlavně těm pacientům, kteří nemají přílišnou naději na téměř celkové uzdravení. Je navíc velmi zvláštní, jak rychle ukončil Bartoška léčbu, a že byl během tak krátké doby schopen i pracovat," řekl VIPstory.cz jeden z lékařů, onkologů.

Je to u každého pacienta jiné, nicméně u Bartošky se mluví o tom, že ho čeká další série léčby a údajně stav není tak dobrý, jak se zdá. Nejen, že před časem musel slavný herec odmítnout rolí v seriálu , Mattoni a musel ji převzít Alois Švehlík, který si dvakrát prošel rakovinou krku, ale nyní musel Barťák odmítnout také divadelní roli.

"Bojím se o Jirku. Takhle nevypadá vyléčený, zdravím kypící člověk. Je mu vidět v očích, že ho něco moc trápí. Strašně mu přeju, aby byl v pořádku, ale i to, že stále kouřil i během léčby a kouří, není dobré znamení," míní jedna z jeho kolegyň.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47