Andreo Verešová, už jsi ale vážně trapná!

 Celebrity 
26. září 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak jen může, tak se Verešová ukazuje bez podprsenky, kterou si "náhodou" zapomněla vzít a naklání se, div jí její "rekvizity" nevypadnou ven! Profimedia
Bývalá modelka, která mluví tu chvílí česky, pak trochu slovensky, nebo někdy československy, a která ráda dává na odiv luxus, v kterém žije, je už vážně trapná! Její halenky bez podprsenky, z nichž velmi často a stále častěji jakoby omylem vykoukne bradavka, jsou už hodně kýčovitá a ohraná písnička.

Naposledy se takhle vyprsila v jednom autosalonu na prezentaci auta německé značky, kde ji z bílé halenky čouhalo kus jejího ňadra. Na otázku, proč je tak vyzývavá, odpověděla, že se nestihla moc převléci, protože má většinou věci s sebou v autě a až před akcí a téměř za jízdy volí, co na sebe.

No to je výmluva hodná buď úplně blbé blondýny, což Verešová není, protože je tmavovláska, nebo někoho, kdo si musí hodně rychle něco vymyslet a chce na sebe upozornit.

„Snad jen úplně zoufalej člověk by věřil tomu, že když ženská, která chce vypadat dobře, chystá se na akci prestižního salónu a ví, že tam bude horda fotografů, by se oblékala někde po cestě, skoro za volantem a ještě si jakože náhodou zapomněla vzít podprsenku. Verešová je trapná, až to hezké není,“ svěřila se jedna z hereček, která se na akcích podobného typu potkává.

Andrea Verešová , které pánbůh nadělil krásu, je obdivována právě pro svou sexy postavičku, ženské přednosti, které dává na odiv, jak jen může, takže třeba, když vylézá z auta, jakoby nenápadně „náhodou“ se nakloní tak, že jí její poprsí může z blůzky vypadnout.

Nevím, na co si hraje. Už ji dávno není dvacet a myslí si, jak je to sexy, nebo vtipné. Sexy snad jen pro uslintaný zoufalce a vtipné. Už dávno ne. Už tak deset let to vše okolo ní není vtipné,“ rýpla si do Verešové jedna z kolegyň z modelingové branže.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod