Lucie Vondráčková balí v Kanadě kufry a vrací se domů do Čech!

 Celebrity 
19. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucka Vondráčková v Kanadě balí kufry a vrací se domů... facebook
Zpěvačka, herečka, dabérka, maminka, manželka Lucka Vondráčková balí kufry! Ne snad na stálo, ale na chvilku se vrátí domů do Česka. Už příští týden přistane na letišti Václava Havla v Praze a čeká ji hodně náročný program. Jestli přiletí se svými dvěma caparty, nebo sama, není zatím jasné.

Vondráčková se po narození druhého syna Adama vrátila poměrně rychle do pracovního procesu. Z Kanady, kde žije, na dálku dabovala roli Mavis v druhém pokračování Hotelu Transylvánie, který vstoupí do českých kin 23. září. Jestli půjde zpěvačka na premiéru, není doposud taky jasné, nicméně nudit se nebude.

Čeká ji natáčení nového filmu Michala Davida Decibely lásky,pode režijním vedením Miloslava Halíka, který je i autorem scénáře. Kromě toho stihne dvojnásobná maminka natočit pořad Všechnopárty s Karlem Šípem, v plánu má udělat několik rozhovorů pro televizi, nebo noviny a taky ji čeká převzetí Zlaté desky za prodej alba Duety. V říjnu vyjde i její kalendář s fotografiemi na rok 2016.

Kromě toho se musí Lucka podívat domů za rodiči a bráchou a stihnout pozdravit pár přátel. V době, kdy bude zpěvačka a herečka doma v Čechách, bude režisér Zdeněk Troška natáčet novou komedii Strašidla. V té se ale Lucka neobjeví. V posledních třech letech u Trošky hrála v trilogii Babovřesky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod