Co řekla Lucie Bílá o Gombitové? To si musíte přečíst!

 Celebrity 
17. října 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá si Mariky Gombitové nesmírně váží! Facebook/L. Fronk
Zlatá slavice Lucie Bílá nemá příliš vzorů mezi zpěvačkami, rozhodně ne mezi českými či slovenskými. Pokud je ale někdo, koho naprosto uznává, uctívá a váží si ho, jsou to Marta Kubišová, Hana Hegerová a Marika Gombitová. Právě o posledně jmenované teď promluvila!
Bílá se spolu s dašími kolegy a kolegyněmi v Bratislavě účastnila velkého koncertu na podporu Mariky Gombitové, která se po desítkách let ve velkém vrací na scénu. Přizval ji Miro Žbirka a dokázal tak zpěvačku, která po nehodě skončila na vozíku, vrátit mezi publikum, které ji miluje!

Právě Lucie Bílá, která má v repertoáru i jednu z jejích písní, byla nadšená, že se mohla s Marikou nejenom vidět, ale stát s ní na jevišti a zazpívat si. Přestože se pilně připravuje na jedinečné, listopadové narozeninové koncerty Fifty Fifty v O2 aréně v Praze, nenechala si ujít oslavu výročí Mariky Gombitové v Bratislavě.

„Marika je ztělesněním křehkosti, čistoty a krásy. Je pro mne Malým princem,“ prohlásila Lucie o své slovenské kolegyni. Vyfotila se s ní a snímky nechala umístit na sociální síť. Ne proto, aby se chlubila, ale aby se podělila o zážitek, který měla a Gombitové poděkovala, že její písničku Vyznanie může zpívat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod