Čeho se bojí Karel Gott? Hrozí mu nebezpečí? Ochranka je mu v patách a stává se čím dál nepřístupenější

 Celebrity 
18. září 2015 00:06 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott poslední dobou neudělá bez ochranky na veřejnosti ani krok! Co se děje?  Profimedia
Mnohonásobný Zlatý slavík Karel Gott nepřestává překvapovat a v posledním roce se okolo něj dějí věci, na které si těžko zvykají jeho přátelé, kolegové i fanouškové. Kromě toho, že poslal k šípku nejbližší spolupracovníky, konečně přiznal zdravotní problémy, se teď vedle něj čím dál častěji objevuje ochranka. Má snad strach o život?

Nabušení chlapíci doprovázení Mistra čím dál častěji. Nedávno na Trampském širáku na Vysočině, teď zase na akci organizace Helppes nebo na oslavách Budějovického Budvaru. Co se děje, že zpěvák využívá služeb ochranky, kterou ještě před rokem nepotřeboval, více a více?

"Karel chce mít více klidu a hlavně už je taky ve věku. Samozřejmě se nevzdává kontaktu s fanoušky, ale už to není pro něj, aby se na něj nahrnuly desítky lidí po představení. Někdy však ale údajně odmítá i zástupy kolegů na akcích, kde jsou společně. Karel prostě stárne," svěřila se jedna z kolegyň Karla Gotta.

Někteří lidé z jeho okolí se nestačí divit, jakými změnami Mistr prochází. Z ještě nedávno přátelského a lehce dostupného profesionála se tak možná stává lehce nedostupným uzavřeným starým pánem.

"Bojí se i o své zdraví, přeci jen je toho na něj moc. A například, když jsme teď hráli v Budějovicích na Budvaru, tak se moc s nikým nebavil a také nebylo možné za ním do zákulisí. Prostě si to nepřál," prozradil VIPstory.cz člen jedné z kapel, která tam také účinkovala.

Nedávno si například pořídil mluvčí, kterou nikdy neměl. Přitom Karel Gott byl pověstný tím, že za boha nechtěl, aby za něj někdo mluvil. Ale člověk se postupem věku mění, mění i své názory a možná zvyklosti. Že by se cítil být v nebezpečí? Možné je všechno!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47