Troška se vrhá do nové komedie! Budete se divit, koho obsadil!

 Celebrity 
08. srpna 2015 04:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zdeněk Troška se od konce září pustí do natáčení nové komedie archiv
Tak trochu rodinný podnik bude z nové "duchařské" komedie Strašidelný dům, či Strašidla, jak zní pracovní název nové komedie Zdeňka Trošky. Film začne okolo Prahy natáčet od druhé poloviny září. Z obsazení může mít radost jak režisér, tak i diváci.

Tereza Kostková a její maminka Carmen Mayerová, Anna Polívková a její bratr Vladimír Polívka, to jsou jen někteří z herců, kteří si v komedii o strašidlech ze současnosti zahrají.

"Je to Václav Postránecký, Petr Nárožný, Tereza Bebarová, Petr Čtvrtníček, Aleš Háma, Matěj Hádek, Broněk Kotiš a další. Ten náš film je o rodině strašidel, která žije v polorozpadlé vile na kraji města a je trnem v oku sousedům a „úřednímu šimlovi". Jednoho dne dojde zástupcům místního úřadu trpělivost a vyšlou úředníka Jindřicha Patočku, aby nájemníky vily vystěhoval," prozrazuje cosi z děje Zdeněk Troška, který poslední tři roky po sobě uvedl do kin trilogii Babovřesky.

Jenomže buď on, nebo Jiří Kos, který je autorem námětu, trochu "opisovali". V synopsi k filmu totiž o osudu strašidel stojí: "Konec rodiny se zdá být neodvratný. Dům má být vyklizen, čemuž chtějí strašidla za každou cenu zabránit. Jednají s úředníkem Patočkou, který má jejich případ na starosti a ten se nechá jejich prosbami oblomit a poradí jim, co mají dělat.".

Jenomže přesně na tomto byla postavena nesmrtelná komedie Konec vodníků v Čechách, aneb jak utopit doktora Mráčka. Přitom producentky filmu i sám režisér říkají, že právě jejich Strašidla budou "ve stylu" tohoto snímku, nebo Arabely či Saxány.

Komedie Zdeňka Trošky jsou sice vždy strhány kritikou, ale jsou divácky nejúspěšnějšími. Taky nová komedie by měla být hodně úsměvná, vtipná a s nadsázkou. Do kin by se film měl dostat až v létě příštího roku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít