Slavný major Zeman musel pod kudlu! Jde mu stále o život!

 Celebrity 
19. července 2015 10:27 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vladimír Brabec utekl hrobníkovi z lopata, ale vyhráno pořád ještě nemá! archiv TV Nova
Vladimír Brabec, představitel legendárního majora Zemana je už několikátý týden v nemocnici. Poté, co na terase svého luxusního bytu zkolaboval a zachránila ho manželka se sousedem, musel okamžitě do nemocnice. Tam byl pár dní v kómatu. Musel však podstoupit operaci srdce.

"Musím se hodně hlídat, poslouchat pány doktory a opravdu odpočívat," řekl 81letý herec, který už potřetí přežil svou smrt.

Operaci srdce museli lékaři provést, aby Brabce zachránili. Nyní je na koronární jednotce. Před tím byl na ARO a Jednotce intenzivní péče. Stav se výrazně zlepšil. Domů ovšem ještě hned tak nepůjde. Prý až budou hodnoty lepší a srdeční činnost se léky upraví. To může trvat dva týdny nebo i měsíc.

Proto Vladimír Brabec musel odmítnout všechny pracovní nabídky a zrušit závazky. Logicky. zdraví je přednější. Pořád mu hrozí velké nebezpečí. Může mu jít kdykoli o život. Jeho srdce je ve špatném stavu a jen díky vynikajícím doktorům, skvělého pokroku a dobrým lékům se daří, aby se vždy mohl vrátit do života.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?