Smrt manželky zdrtila slavného "majora Zemana"! Takhle rychle to nečekal!

 Celebrity 
10. června 2016 08:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vladimír Brabec ovdověl, jeho manželka Naďa podlehla mrtvici! archiv Nova
Smrt zasáhla do rodiny herce Vladimíra Brabce, slavného "majora Zemana". Jeho manželka Naďa ve věku 84 let zemřela. Postihla jí mrtvice, z které se už bohužel neprobrala. Měsíce bojovala s Alzheimerovou nemocí.

Z Brabce, který odchod milované ženy, s níž byl 55 let, nese těžce, i když ve své podstatě pro něj a rodinu to bylo vysvobození. Poslední týdny Naďa Brabcová strávila na psychiatrii v Bohnicích, na specializovaném oddělení pro lidi s Alzheimerovou nemocí.

"Je to hrozné, ale šlo to poměrně rychle. Pak přišla ta mrtvice a ona se už neprobrala. Je to smutné, ale pro rodinu vysvobození, ta demence je strašná nemoc," poznamenal známý rodiny.



Naďa Brabcová zemřela minulý týden v pátek. Rozloučení bylo jen v úzkém rodinném kruhu. Sám herec se musí ze šoku vzpamatovat. I když věděl, že mu jeho žena pomalu, ale jistě odchází, stále věřil v malý zázrak. Ten nepřišel. Osud zasáhl.

O Brabce, stejně jako o jeho ženu se vzorně starala dcera Helena. Poslední týdny ale musela paní Naďa do nemocnice, protože Alzheimer postupoval velmi rychle a byla nebezpečná sobě i svému okolí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve