Vladimír Brabec vstal z mrtvých! Chystá pokračování majora Zemana?

 Celebrity 
17. července 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vladimír Brabec už potřetí utekl hrobníkovi z lopaty! archiv ČT
Velké problémy se srdcem sužují opět herce Vladimíra Brabce, známého jako legendární major Zeman. Toho, jak jsme včera informovali ale původně hrát neměl. Už potřetí se herec ocitl na hranici života a smrti! Byl dokonce v kómatu, ale na štěstí se z něj probral.

Jak uvedl týdeník Sedmička, Brabec byl ve velmi vážném stavu. Z toho se díky skvělé péči lékařů a sester pomalu dostává. V nemocnici, podle všeho v pražském IKEMU si ještě nějaký týden pobude. Jeho srdce je velmi slabé. Před 41 lety prodělal infarkt přímo na jevišti Národního divadla, před třinácti lety měl totální srdeční kolaps přímo na ulici. Zachránili ho studenti, kteří ho pomohli přivést zpět k životu.

"Už se cítím lépe, ale musím pomalu. Ale mám kolem sebe samé krásné sestřičky a skvěle se tu o mě starají," zavtipkoval legendární herec, který ztvárnil desítky rolí. Major Zeman byl ale stěžejní.

Před časem se hovořilo o jakési trilogii, volně na pokračování, která měla nepřímo na seriál navázat. Nepodařilo se však sehnat autorská práva a tak producentská společnost, stejná, která natáčela nyní film Lída Bárová přemýšlí.

"Nyní se řeší, jak to téma obejít, přitom v něm zůstat a film či tři díly natočit. Zatím se ale s realizací nezačalo," prozradil VIPstory.cz zdroj z produkce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod