Poznáte fešáka z Troškovy pohádky? Takhle teď vypadá!

 Celebrity 
17. července 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Václav Šanda dnes. Dospěl v pohledného mladého muže a herectví se věnuje poctivě dál! Profimedia
Když mu bylo 18 let, objevil ho režisér Zdeněk Troška do pohádky Čertova nevěsta. Zahrál si hlavní roli Štěpána. Tehdy jelimánek, poměrně nevýrazný neměl příliš šancí na to stát se hvězdou. Dnes už 26letý Václav Šanda hraje v několika představeních a filmaři i diváci ho mají rádi.

Má za sebou několik pohádek, filmů, řadu divadelních premiér a jak říká, na nedostatek práce si nestěžuje. "Mám se dobře, užívám si dovolené a divadelních prázdnin," prozradil VIPstory.cz Vašek, kterého dodnes řada lidí poznává. Příliš se fyzicky nezměnil, jen víc zmužněl.

Chová se pořád stejně vstřícně a přátelsky k lidem a stejně tak dobře přijímá pochvalu, jako kritiky. "Jsem za to rád, posouvá mě to dál. A stále se hodně učím," říká mladý sympatický a prý v současné době i zamilovaný mladý muž.

Jak z natáčení Čertovky má řadu hezkých přátelství, jako třeba se Sabinou Laurinovou nebo s dalšími, tak i z dalších pracovních příležitostí. Hereckou profesi bere velmi vážně a jako výzvu bere i každou sebetěžší roli, i když nejde třeba o roli hlavní.

V oblibě ho mají jak kolegové herci napříč generacemi, tak i režiséři. Má tedy nejlepší předpoklady být stejně slavný a obsazovaný, jako je třeba Karel Roden, Ondřej Sokol nebo řada dalších výrazných kolegů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít