Kdo je tahle stařenka? Herečka zestárla nejméně o 20 let!

 Celebrity 
20. července 2015 00:07 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tohle že je padesátiletá Eva Holubová? Takhle stará a šedivá?  Profimedia
Herečka Eva Holubová nebyla nikdy výrazná krasavice a i v poměrně mladém věku vypadala starší. Ale takhle zestárnout nejméně o 20 let, to je síla! Zešedivělé vlasy, vrásky, výraz hodný důchodkyně. To není samo sebou!

Na štěstí Holubovou nepostihla žádná nemoc ani neutuchající starosti! Holubová totiž s Jakubem Kohákem a dalšími kolegy natáčí nový film Instalatér z Tuchlovic. A role ji předepisuje stařenku ze vsi. Aspoň tak režisér Tomáš Vorel scénář napsal. Kohák hraje jejího syna. Je to pro něj první velká role v celovečerním filmu.

"Pořádně si to užívám. Já se ráda pitvořím," prozradila Holubová, která hraje buď sekernice, podnikatelky, uklízečky, nebo starší ženy, než jakou ve skutečnosti je. Například v Troškově komedii Doktor od Jezera hrochů ztvárnila tchýni hlavního představitele a tam byla skutečně tak protivná, že jak režisér prohlásil - takovou tchýni by nechtěl ani vycpanou.

V Tuchlovicích hraje starou ženu, matku instalatéra, který všem všechno umí opravit, ale život sám sobě opravit nedokáže. Zato má na všechno vždy vtipnou a pohotovou odpověď.

"Čtyřicetiletý Luboš Cafourek je svérázný instalatér z vesnice Tuchlovice u Prahy. Je zručný a poctivý, se vším si poradí, žádné práce se nikdy nezalekne. Nemá auto, za zákazníky jezdí na kole, nebo autobusem, nebo se nechá vozit. Mobil nepoužívá, telefonáty za něj vyřizuje jeho matka, která mu také vaří, nakupuje, pere, dělá účetnictví a řídí chod celé domácnosti," popsal synopsi filmu režisér Vorel.

Do kin by tak Holubová s Kohákem měli vtrhnout začátkem příštího roku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít