Tomáš Klus složil písničku k táboráku. Objeví se i ve filmu Přání k narozeninám

 Seriály & Filmy 
21. června 2022 14:32 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tomáš Klus se zase vrátil k herectví Bioscop
Tomáš Klus se znovu předvede v herecké roli, ale že je především muzikantem, je jasné. A když si během natáčení u táboráku jen tak pobrnkával, vznikla písnička, kterou by Klus rád slyšel u všech domácích táboráků.

Po hlavní roli prince v pohádce Tajemství staré bambitky, ke které nazpíval několik písniček, si Tomáš Klus zahrál roli muzikanta v novém filmu Přání k narozeninám, který má skvělé herecké obsazení. Hrají v něm Eva Holubová, Jaroslav Dušek, Veronika Kubařová, Jaroslav Plesl, Simona Babčáková, Igor Orozovič, David Švehlík, Matěj Hádek a právě i Tomáš Klus, který složil táborákový hit.

"Píseň se jmenuje Štěstí a natočili jsme ji s mojí skupinou. V Přání k narozeninám hraju roli muzikanta, který si s sebou všude bere ukulele. Když se točila závěrečná scéna u táboráku, tak jsem si tam jamoval popěvek a zalíbilo se to tak, že mi pak producent filmu Adam Dvořák zavolal, jestli bych to nechtěl dodělat, že by to byla krásná píseň k filmu,“ popsal nám vznik songu Tomáš Klus a zároveň prozradil i její obsah. "Pro tuto dobu je ta píseň úplně jako dělaná, protože její refrén zní: 'ÓÓÓ, tak dej se dohromady, vždyť přece nejsi tady sám.' Musíme si uvědomovat, že všechno, co děláme, je nutné dělat s ohledem na druhé lidi,“ myslí si Klus.

A protože písničku Klus složil u ohně, doufá, že se k táborákům po uvedení filmu i dostane. "Je to prostě píseň, kterou si ideálně u ohně lidi zahrají. Zároveň je to pro každého muzikanta tím největším oceněním, větším, než když to hrají v rádiích. Mně se tohle stalo asi před třemi lety, kdy jsem přijel do kempu a hráli tam moji písničku u ohně. Tehdy jsem si říkal: Teď se můžou jít Slavíci bodnout, tohle je prostě ta správná zlatá spona na mé srdce,“ přiznal Klus.

Film Přání k narozeninám je typickou českou komedií, která je zajímavá i tím, že se v ní znovu potkávají Eva Holubová a Jaroslav Dušek, legendární dvojice z filmu Pelíšky. Jde v ní o rodinnou narozeninovou oslavu, která se tak nějak po česku opravdu zvrtne. Do kin se Přání k narozeninám dostane na podzim letošního roku.

Tomáš Klus se vrátil nejen do filmu, ale také na koncertní pódia. Na léto sice nemá naplánované žádné speciální koncertní turné, ale k vidění bude téměř všude. Třeba i v Praze nebo na Sázavě či v Českých Budějovicích.

Další zdroj: Bioscop

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008