Rakovinou zkoušená Věra Čáslavská se objevila na místě, kde by to nikdo nečekal!

 Celebrity 
09. července 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Věra Čáslavská se objevila na pohřbu Josefa Masopusta. Sama bojuje s těžkou nemocí, přesto přišla vzdát hold! Profimedia
Pohublá, s prořídlými vlasy, přesto usměvavá. I když na smutné události, úsměv na rtech ji nechyběl. Rakovinou slinivky těžce zkoušená olympionička Věra Čáslavská přišla vzdát hold fotbalovému internacionálovi Josefu Masopustovi.

V květnu Čáslavská veřejně oznámila, že trpí rakovinou slinivky, a přesto, že tato nemoc je téměř nevyléčitelná, rozhodně se nevzdat to a bojuje.

Čáslavská se sice účastnila smutné události, pohřbu Masopusta, ale akt se odehrával na stadionu a fotografům ochotně zapózovala a na rukou ukázala znak vítězství. Že by se snad dařilo slavné olympioničce po sérii chemoterapií a ozařování nad zákeřnou nemocí přeci jen zvítězit? Byl by to malý zázrak, ale rozhodně by ji to všichni přáli. Přesto, že pohřeb může být pro tak vážně nemocného člověka stresující a nikdo by nečekal, že právě ona přijde, dorazila.

Jak je ale vidět, Čáslavská nejenom, že nedělala štráchy, jako jiné veřejně známé osobnosti a o své nemoci řekla pravdu, ale ještě chodí mezi lidi a dokonce neváhala přijít se rozloučit se svým kamarádem a kolegou sportovcem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod