Drama: Gott přežil svou smrt?

 Celebrity 
09. července 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott let z dovolené s rodinou na štěstí ve zdraví přežil archiv
Svou smrt možná přežil Zlatý slavík Karel Gott a jeho rodina. Návrat z řecké dovolené byl jedno velké drama. Letadlo, v němž letěl spolu s dalšími desítkami cestujících se dostalo do bouře, která mohla zavinit tragédii. Navíc v Praze vůbec nepřistálo.

"Bylo to hrozné. Dostali jsme se do bouřky a s letadlem to cloumalo. Bylo nakloněné. Zakázali, abychom přistáli v Praze, letěli s námi až do Brna, odkud nám dali transfer. Něco hrozného. Pan Gott byl taky ve strachu a bál se o ženu a dcerky. Byl moc milý, snažil se být nad věcí," svěřila se VIPstory.cz jedna z cestujících, která s Gottovými letěla z Heraklionu taky z dovolené na Krétě.

Let měl nejméně dvě hodiny zpoždění, cestující se tak dostali do Prahy z Brna až nad ránem. Pro Gotta, jeho ženu a dcerky jel zřejmě osobní řidič, aby se nemuseli trmácet autobusem. Podle cestujících to vypadalo dost děsivě a údajně to byl let hrůzy. Protože Slavík je zvyklý cestovat celý život, nepřišlo mu to asi tak dramatické, přesto byl hodně nervózní, aby vše dobře dopadlo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47