Tak tohle Dáša Havlová nevychytala! Nejdříve za dámu a teď...?

 Celebrity 
08. července 2015 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dagmar Havlová to prostě někdy s módou nevychytá Profimedia
Dagmar Havlová je žena mnoha tváří, ale i vizáží. Teď to všem dokázala. Zatímco na zahajovacím ceremoniálu ke Karlovarskému festivalu byla za opravdovou a elegantní dámu, při jiné akci to prostě nevychytala.

Korunu při odhalení "lavičky Václava Havla" nasadila, když si na hlavu nasadila podivný klobouček. Samozřejmě, bylo vedro a Havlová se chtěla chránit před sluníčkem, ale k černým šatům, které z ní zbytečně udělali smutnou vdovu, by se eventuálně hodilo i něco elegantního. Tohle ale vážně ne.

"Nejdříve byla rozzářená v šatech od návrhářky a modelky Lenky Vacvalové a teď to takhle shodí. Zvláštní. Dáša Havlová by si prostě měla nechat poradit. Nechápu to," řekla jedna z významných osob festivalu, která se odhalení lavičky, tedy místa, jehož středem je strom a má být památkou na exprezidenta Václava Havla, zúčastnila.

Havlová sice velmi decentně zakryla pozůstatek po nedávném zranění, zlomenině nohy, ale kdyby zvolila jinou róbu, elegantní klobouk, udělala by podle mnohých lépe. Měla by se držet jednoho stylu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47