Bohdalka chce vidět nemocnou Fialovou! Bojí se o ni nebo víc o sebe?

 VyVolení 
24. května 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová se strachuje nejvíc o nemocnou kolegyni Květu Fialovou archiv ČT
Geniální herečka Jiřina Bohdalová (84) je v šoku z toho, co se stalo její kolegyni Květě Fialové (85). Alzheimerem nemocnou Květu by prý ráda viděla a navštívila. Zároveň si uvědomuje, že to, co potkalo kolegyni, by se mohlo přihodit i jí samotné.

Jiřina Bohdalová si zřejmě uvědomila, že je jednou z posledních žijících v generaci takzvaných starých poctivých herců a hereček, která se drží a nikdo by ji neřekl přes osmdesát. Sama si řídí auto, jezdí na natáčení, do televize, na chalupu. Létá na dovolené, dbá o sebe a její jen o rok starší kolegyně Fialová, která je v Alzheimer centru nebo o sedm let starší Luba Skořepová, jenž je v nemocnici, pomalu odcházejí. Docházejí jim síly.

"Máma si uvědomuje, že je na tom pořád ještě dobře. To, že její kolegyně Fialová a Skořepová jsou na tom o poznání hůře, ji velmi trápí," prozradila dcera Bohdalové, herečka Simona Stašová.

Jiřina Bohdalová, která patří k tvrďačkám, byznysmenkám a vždy byla považována tak trochu za egoistku, která se zajímá spíš sama o sebe, teď prokázala, že má velké srdce a cit. Zároveň se ale bojí tak trochu o sebe, když vidí, jak kolegyně a kolegové okolo ni odcházejí.

Nejvíce si to, že opravdu stárne a blízcí kolem ní umírají začala uvědomovat, když před deseti lety byla na pohřbu své kamarádce Stelle Zázvorkové.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?