Známá modelka se dala na herectví! To bude asi kruté s její děsivou českoslovenštinou

 Celebrity 
22. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Andrea Verešová je sice krásná, ale jestli jí byl dán také herecký talent? Režisér Hřebejk tvrdí, že rozhodně... Jiří Hurt pro Playboy/ archiv A. Verešové
Dneska už vážně může hrát každý. To slýcháme stále častěji, kdy do filmů a seriálů jsou procpány modelky a různé rádoby hvězdy. Jednou z nich je modelka Andrea Verešová, která je sice krásná, ale její českoslovenština je děsivá a rvoucí za uši!

Mít plný dekolt, hezkou tvář a umět si stoupnout ve dvaceticentimetrových jehlách před fotografa ještě neznamená, že to může být dobrá herečka. Ale režisér Jan Hřebejk byl zřejmě Verešovou natolik oslněn, že ji angažoval do svého filmu.

Nová kriminálka má mít hlavní hvězdu. Ano, čtete dobře, Andrea Verešová, ozdoba Špindlerova Mlýna a bohatých podnikatelů dostala hlavní roli.

Hřebejk dokonce prohlásil, že takový talent se rodí jednou za sto let. To vážně myslel slovutný pan režisér vážně, nebo to byl hloupý vtip? Vždyť ani sama modelka a nově i herecká hvězda tomu nevěří.

„Já tomu nevěřím. Podle mě se mnou jen laškoval,“ prohlásila sama žena, na kterou je radost pohledět na fotkách a v televizi v rámci různých akcí. Otázka, jak zapůsobí ve filmu. Možná je to Hřebejkova poslední šance, jak zapůsobit na diváky. Jeho filmy, leč jde o Českými lvy ověšeného režiséra, příliš diváků nechodí. Tak třeba kvůli Andree a jejímu dekoltu se v kinech objeví zástupy slintajících pánů, kteří budou hltat každičký záběr, jen aby modelku viděli třeba jen s rozepnutou blůzkou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve