Zásadní změna Terezy Brodské! Co se stalo?

 Celebrity 
23. května 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Úsměv Terezy Brodské o něčem vypovídá! Nastala u ni zásadní životní změna? Profimedia
U herečky Terezy Brodské nastala zásadní změna. Možná životní. Kdysi milá, příjemná a usměvavá dcera velkého herce Vlastimila Brodského byla jeden čas doslova na ránu. Protivná, zapšklá, náladová, zamračená. Teď se vše vrátilo do starých kolejí. Na štěstí!

Že by jí změnil smutný zdravotní stav její maminky Jany Brejchové, která na tom už pár let není zdravotně dobře, je v sanatoriu a mozek ji nepracuje tak, jak by měl kvůli nedokrvování? Zřejmě ano. Asi si Tereza uvědomila, že život není jen o slávě, kariéře, penězích, a že někteří lidé se prostě nepřehlížejí. Že novináře ona potřebuje, stejně tak jako oni ji. A že je lepší být milá. než protivná.

"Terezka je zase taková, jakou ji znám. Asi si víc váží života, lidí. Hodně se o maminku strachuje, ale i stará. Je to vzorná dcera a váží si každého dne, který s ní může být, a který tu ta máma s ní je," řekl VIPstory.cz blízký rodinný kamarád.

Jeden čas byla Brodská opravdu nesnesitelná. Mluvili o tom novináři, ale i herci nebo zpěváci. Dokonce Petra Černocká, sestřenice Vlastimila Brodského, který se před lety zastřelil na své chalupě, se ne příliš ráda s Terezou setkávala. Právě proto, že zatímco Černocká se vždy chovala vstřícně, Brodská byla pravý opak.

"Tereza zkrátka asi pochopila, o čem je život. Nemá to teď lehké skloubit rodinu, práci, péči o maminku. Ale zatím to zvládá a ještě skvěle vypadá. A ten úsměv ji prostě strašně sluší," dodali lidé, kteří ji viděli na tiskovce k Novoměstskému hrnci smíchu. Festivalu zábavných filmů, kde bude Brodská jedním z hostí a je i patronem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod