Naďa Konvalinková byla za modelku. Herečka, která letos v dubnu oslavila 71. narozeniny, vypadá báječně

 Celebrity 
13. června 2022 14:58 / René Černý
  3
📷
7 fotografií v galerii
Naďa Konvalinková byla za modelku a hned u tramvajové refýže v centru Prahy Se svolením Atelieru Donát
Vždycky na diváky působila mile, příjemně a laskavě, ale mezi svými rolemi měla i pár naivek nebo mrch. V dobách svých začátků bývala krásná, štíhlá a o muže neměla nouzi. Řadu let už ale vypadá téměř stejně a pár kilo navíc ji o její šarm nepřipravilo, ba naopak. Teď byla i tak trochu za modelku.

Naďa konvalinková oslavila letos v dubnu už 71. narozeniny. Málokdo by herečce, která v divadle, filmu i v televizi ztvárnila desítky a desítky rolí, hádal tolik let.

"Věk je jenom číslo a já si to tak nepřipouštím. Snažím se na všem najít to hezké i s tím věkem to tak nějak mám. Říkám si, že je mi tolik, kolik mi je, a že jsem zase o něco zkušenější, moudřejší a mám přehled, který jsem třeba ve dvaceti třiceti neměla," svěřila se inStory.cz Naďa Konvalinková.

Rovnou na tramvajové refýži nedaleko Národní třídy byla tak trochu za modelku. A to proto, že právě tam má módní butik její kamarádka, u které se už roky obléká. "Ilona Donátová prodává krásné modely, které mi vyhovují. Ještě když žila Květa Fialová, která se tu také oblékala, jsme sem často zašly a vyzkoušely co jenom šlo. Vždycky na nás Ilona našla přesně to, co nám slušelo a sedělo," svěřila se herečka.

Ta je jednou z mála, která svých pár kilo navíc, s čímž tak trochu bojuje roky, umí nosit a zároveň se obléct tak, aby byla stále elegantní a šmrnc. K tomu právě pomáhají i modely její kamarádky. Naďa se nebojí ani barev a různých variant a kombinací. 

Naďa nemá nouzi o práci. Stále hraje v divadle, hned v několika hrách, kromě toho točí filmy. Občas si udělá i čas na sebe. "Hodně chodím na procházky, protože chůze je nejpřirozenější pohyb. A když mám pár dnů volna, jedu na chalupu nebo s přáteli na nějaký výlet. Podobně stráví i letošní léto," dodala Konvalinková. 

Autorský článkek.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum