Proč známé principálce říkají „čabajka“, a proč se zastává kámošky Jany »vole, kreténe premiére« Nečasové?

 Celebrity 
21. května 2015 11:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana »čabajka« Gregorová se zastala své kámošky Jany Nečasové, dříve Nagyové archiv Markíza.sk
Nehezká přezdívka a ještě méně hezčí a pochopitelnější projevy „soucitu“ s manželkou expremiéra Petra Nečase Janou Nagyovou, dnes Nečasovou. To se týká Hany Gregorové, manželky velkého českého herce Radoslava Brzobohatého – Hany Gregorové.

Ta se otevřeně zastala Nečasové, které svého manžela ponížila až kam, což se ukázalo v odposleších u soudu, kdy je česká „Mata Hari“, jak ji mnozí nazývají souzena ze zneužití vojenské tajné služby.

„Jana je moje kamarádka a vůbec se to nebojím říct. Mám ji ráda, ixkrát mi lidsky pomohla a vážím si jí za to,“ řekla provozovatelka divadla a herečka webu lidovky.cz Gregorová, které se v českém i slovenském šoubyznysu taky neříká zrovna nelichotivě »čabajka«. Asi pro její slovensko-maďarský původ a náturu.

Doposud respektovaná Gregorová se zastala ženy, která kromě toho, že se měla dopustit zásadní trestné činnosti, zcela znemožnila a ponížila člověka, kterého si pak vzala a urážela jeho bývalou ženu například těmito vybranými výrazy: „Na chlapa si hraj někde jinde, ne přede mnou. Všude se za mě stydíš, vole. Lítám jako kráva. Ty jsi normální primitiv, vole. Nebudu ti dělat poskoka. Nebereš mě jako partnera, šikanuješ mě. Doma držíš hubu a krok, vole. To je vidět, kdo tam nosí kalhoty. Ty ses pos*al, ty vole. Nechci tě vidět, běž si za tou slepicí. Ty kreténe…“

Nagyová se opravdu ukázala v celé své kráse a světle a je jistě vhodnou partnerkou, kdysi nejvýše postaveného muže české politiky. Jenže, Gregorová, která neváhá často kritizovat kdekoli a pustila se i do Jiřiny Jiráskové, která měla vyhodit kdysi jejího manžela z divadla, Nagyovou-Nečasovou dál obhajuje.

„Janu dobře znám a vím, jaká je. Proto jsem jí podpořila a vzkázala, ať vzlétne z popela jako Fénix. Je to silná ženská, ale lidi se k ní chovají strašně. Já nerozumím politickým hrám, nezkoumám je a nechci je řešit. Přijde mi ale nesmyslné, aby na základě něčeho takového padla vláda,“ tvrdí divadelní principálka, která celou kauzu považuje jen za trochu nešťastnou.

No to doslova „potěš koště“, pokud má »čabajka«.Gregorová podobný pohled na věci a hlavně na muže. Pak jistě bude ve společnosti velmi oblíbená,
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008