Tyhle naprosto unikátní a superluxusní Schumacherovi hodinky můžou být Vaše. Stačí jen jediné...

 Celebrity 
24. května 2015 03:31 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Naprosto unikátní a superluxusní hodinky Michaela Schumachera mohou říkat pane právě třeba Vám! archiv
Pokud chcete mít něco naprosto výjimečného, něco, co spoluvymyslel závodník F1 Michael Schumacher, máte šanci! Jen si musíte připravit 6,7 milionu korun! Jde o luxusní hodinky, které opravdu nikdo jiný nemá.

Švýcarský výrobce luxusních hodinek Audemars Piguet uvedl na trh hodinky, na kterých až do nehody na lyžích v prosinci 2013 Schumacher velmi intenzivně spolupracoval. Jen bohužel, výsledku se už nedočkal, respektive měl úplně jiné starosti.

Hodinky jsou výjimečné jak typickými Schumiho iniciály MS, tak i tím, že jako první mechanické na světě mají stopky, které dokážou odpočítávat dvě události nezávisle na sobě. Kromě toho je uvnitř prvotřídní strojek, jemná mechanika, téměř nerozbitné sklíčko, jsou řízené rádiem, vodotěsné, mrazuvzdorné a jsou vyrobeny z té nejkvalitnější ocele. Takže, pokud máte volných 239 tisíc eur, mohou být Vaše.

Michael Schumacher je má první z limitované série doma ve švýcarském Glande. Z domu ale nevychází. Denně se o něj starají lékaři, pečovatelky a jeho rodina. V jakém stavu je momentálně, jeho blízcí nesdělují.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod