Absolonová chce skončit s kariérou!

 Celebrity 
22. května 2015 04:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Monika Absolonová se už pěkně kulatí a se zpíváním chce prý praštit! facebook
Zpěvačka a muzikálová herečka Monika Absolonová je v tom! Tahle zpráva obletěla český šoubyznysový rybníček. Nejdřív se však Monika bránila a všechno tajila, dělala štráchy. Zato teď si na tom staví nové promo?!

Několik fotek na sociální síti, chlubení se a dokonce práskla i termín porodu. Šťastná maminka, ale částečně i dobrá markeťačka. Protože není nic lepšího, než si z takové novinky udělat nový promo formát.

„Moc Vám všem děkuju za gratulace k miminku. Překvapil a dojal mě Váš obrovský zájem, vstřícnost a gratulace. Vzhledem k tomu, jaký veliký zájem prďola o 10 cm u Vás vzbudil, začínám vážně uvažovat nad tím, že pokud zdraví a Pánbůh dá, budu mít děti a přestávám zpívat. Pozornost zajištěna. To je můj debilní humor. Jsem šťastná, moc Vám vše děkuju,“ napsala srdceryvně.

Absolonová to ale opravdu nemyslí vážně.Sice ji po dobu posledních týdnů těhotenství a krátce po porodu v roli Evity nahradí Radka Fišarová, ale zřejmě se do práce brzo vrátí. Zrovna ona, která má ráda pozornost diváků, médií a sláva jí není lhostejná, udělá vše proto, aby hrála, zpívala a do toho třeba i rodila. Určitě ale nepověsí mikrofon na skobičku!

A rodit by měla, jak sama práskla, okolo 20. listopadu. Takže mimčo dostane tak maličko skoro pod stromeček.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008